Mikä ihmeen Selkeä?

Oletko koskaan jättänyt tuotteen tai palvelun ostamatta siksi, että et ole varma, mitä eroa kahdella mielestäsi samanlaisella tuotteella on? Tai koska myyjä esittelee sitä termeillä, joita et ymmärrä – etkä kehtaisi kysyäkään? Tai koska käyttöohje ei auta ongelmassa eteenpäin, vaikka se olisi kirjoitettu selvällä suomen kielellä?

Todennäköisesti omat asiakkaasi ovat toimineet samoin, kun kyseessä on sinun palvelusi tai tuotteesi. Jokainen kerta, kun hölmistynyt asiakas jättää klikkaamatta tuotteen ostoskoriin tai päättää ”miettiä vielä”, sinä menetät rahaa. O-ou.

Mitä hyötyä osaamisestani on sinulle?

Viestintätoimisto Selkeä tekee kirjoitettua viestintää kielellä, jota asiakkaasi ymmärtävät. Näen sinun tekstisi ulkopuolisen silmin ja osaan kysyä oikeita kysymyksiä, karsia rönsyt, poimia ydinpointit ja tarkennusta kaipaavat asiat.
Tähtäimessä on teksti, joka kertoo tärkeimmät asiat houkuttelevasti ja napakasti ja saa asiakkaan toimimaan halutulla tavalla.

Teen tekstejä yritysten nettisivuille, esitteisiin, sosiaaliseen mediaan ja erilaisiin markkinointimateriaaleihin. Autan sinua kirjoittamaan itse, tai voit ostaa minulta koko paketin alusta asti.

Sovimmeko toisillemme?

Jos sinulla on pieni tai keskisuuri yritys ja saat päättää viestinnästä, meillä on mahdollisuus!

Puhun suoraan, mikä teksteissä toimii, mikä ei. En osoittele pelkästään virheitä, vaan annan aina ratkaisuehdotuksia. Rakastan tiukkoja kysymyksiä, jotka auttavat poimimaan olennaisen. Vihaan kaavoihin kangistumista ja asioista kertomista siten kuin a) on aina tehty b) muutkin kertovat.

Ethän halua, että asiakas jättää tuotteesi tai palvelusi ostamatta siksi, ettei hän ole ihan varma, sopiiko se hänelle?

Auts! Tunnistin itseni.